Tietoa Yrityksestä

Lahja-Silta jo vuodesta 1990

Olemme mainoslahjoja valmistava ja markkinoiva yritys. Päätoimipaikkamme ja tuotantotilamme ovat Porissa 420m² tiloissa. Etelä-Suomen myyntikonttorimme sijaitsee Helsingissä Henkilöstömäärämme on kaksitoista. Perustaja ja yrittäjä Hannu Sillanpää.

Luotettavan ja nopean toimintamme perustana ovat OMAT:

  • Rehellinen toimintatapa on meille kunnia asia. Tavoitteemme on luoda asiakkaisiimme luottamuksellinen asiakassuhde, joka toimii sovituilla tavoilla ja hinnoilla, asiakkaan pettymättä
  • Myyminen on ostamisen helpottamista.
  •  Auttaa asiakkaitamme luomaan ja ylläpitämään hyviä suhteita asiakkaisiin, työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin.

Nopea ja joustava palvelu

Tuotantotilamme sijaitsevat Porissa omassa 420 m² suuruisessa hallissa. Ketju myynnistä tuotantoon on lähes aina kokonaan omissa käsissämme. Kun kyseessä on varastotuotteemme, pystymme lähettämään logomerkatun tuotteen jopa samana päivänä. Tuotantomme joustaa kiirreellisyysjärjestyksen mukaisesti.

Rehellinen ja luotettava

Osoituksena luotettavuudesta meillä on paljon 30 vuotta vanhoja, aktiivisesti toimivia asiakassuhteita. Edustajamme tulevat käymään luonanne lähes kaikki tuotevalikoimamme mallit mukanaan. Näin voitte tutustua tuotteisiin ennen tilauksen tekemistä. Olemme tottuneet toimimaan asiakkaan graafisen ohjeistuksen mukaisesti. Halutessanne lähetämme vedoksen, jota voidaan muokata tarpeen mukaan. 

Kalliilta tuntuvat hintamme

Aina kun on teknisesti mahdollista, ilmoitamme jo kuvastossamme tuotteiden kokonaishinnat (alv 0%). Eli hinnat sisältävät logomerkkauksen aloituskuluineen ja rahdin. Olemme tässä muista poikkeavia, mutta saamme siitä paljon kiitosta.

Palveleva myyntiryhmämme

Myyntiryhmämme palvelee ympäri Suomea. Edustajamme tulevat käymään silloin kuin Teille sopii. Palvelemme haluamallanne tavalla myös sähköpostitse ja puhelimitse kaikissa mainoslahja-asioissa.